Didžiausia Baltijos šalyse vyno paroda

Programa

Penktadienis
2018-05-04
Šeštadienis
2018-05-05

Pagrindinė parodos salė

Parodos darbo laikas

B2B laikas

(tik parodos dalyviams)

Parodos atidarymas

Lietuviško vyno čempionato 2018 nugalėtojų apdovanojimai

Paveikslo tapymas vynu

Vynoteka stende, nr. 31

Nosis 2018

Vyno spėjimo čempionatas

Fotografijų paroda „Gruzija vynuogės kekėje“

Didžioji degustacijų salė

Organiniai – biodinaminiai šampanai bei jų ypatumai

Paskaitą vedą Juozas Kabašinskas, UAB Gėrimų namai
Vietų nebėra. Kviečiame atvykti likus 10 min iki degustacijos pradžios į gyvą eilę 

Čekijos Respublika – atrasti vyndarystės regionus

Degustaciją veda kompanijos ,,Blanc de Blanc“ vyr. someljė Aleš Pokorný
Degustacija Anglų k. Vietų nebėra. Kviečiame atvykti likus 10 min iki degustacijos pradžios į gyvą eilę

Geriausias 2018 metų Italijos gamintojas  – Cantine san Marzano

Lektorius „Cantine San Marzano“ vyninės atstovas Alex Endrizzi
Anglų k. su vertimu į lietuvių kalbą. Vietų nebėra. Kviečiame atvykti likus 10 min iki degustacijos pradžios į gyvą eilę

Bordeaux Grands Crus Classés 1855 – pasaulio vyndarystės inovacijų centras

Su Peer Pfeiffer
Degustacija Anglų k. Vietų nebėra. Kviečiame atvykti likus 10 min iki degustacijos pradžios į gyvą eilę 

PINOT NOIR VYNUOGĖ PASAULYJE: BURGUNDIJA, ITALIJA, VOKIETIJA, AUSTRIJA, NAUJOJI ZELANDIJA, JAV

Degustaciją veda vyr. someljė Martynas Pravilonis, Kempinski Hotel Cathedral Square
Vietų nebėra. Kviečiame atvykti likus 10 min iki degustacijos pradžios į gyvą eilę 

Mažoji degustacijų salė

WINE IN MODERATION – VYNO VARTOJIMO KULTŪRA

Pranešimą skaito Wine in Moderation programos direktorius Stylianos Filopoulos
Anglų k.

Genys Brewing Co. limituotų alaus serijų degustacija

Pranešėjas Genys Brewing Co. aludaris Jonas Miežys

CHOYA – japoniški likeriai

Degustaciją veda Takehiko Okazaki
Degustacija Anglų k.

Portugalijos vynas – Naujasis Douras

Lektorius „Symington Familly Estates“ vyninių grupės atstovas Gustavo Devesas
Degustacija anglų kaba su vertimu į lietuvių kalbą

Sūrio ir alaus derinimo tendencijos

Sesiją veda Say Cheese sūrio ekspertas Vytautas Vaga ir Alaus someljė Jonas Lingys

Pagrindinė parodos salė

Parodos darbo laikas

Nosis 2018

Vyno spėjimo čempionatas

Fotografijų paroda „Gruzija vynuogės kekėje“

Didžioji degustacijų salė

Vokietijos Rislingas (Riesling) ir Pinot Noir Vokietijos ,,Grand Cru“( VDP) klasifikacijoje

Su Michal Bardel
Degustacija Anglų k. Vietų nebėra. Kviečiame atvykti likus 10 min iki degustacijos pradžios į gyvą eilę 

 

Vynai iš Elzaso. Vyninės  ,,Cave Les Faîtières d’Orschwiller-Kintzheim“ pristatymas

Degustaciją veda André Maldonado.
Degustacija Anglų k. Vietų nebėra. Kviečiame atvykti likus 10 min iki degustacijos pradžios į gyvą eilę 

Burbulai iš Ispanijos  – JUVE Y CAMPS kava (Cava)

Degustaciją veda Toni Chortó
Degustacija Anglų k. Vietų nebėra. Kviečiame atvykti likus 10 min iki degustacijos pradžios į gyvą eilę 

Vynas ir vynuogės mene: linksmoji vyno istorija

Su Floridos valstijos universiteto meno profesore dailininke Hilary Hope Guise.
Paskaita Anglų k. Vietų nebėra. Kviečiame atvykti likus 10 min iki degustacijos pradžios į gyvą eilę

Mažoji degustacijų salė

VYNRAŠČIO NAUJIENA: SAKĖ

Degustaciją veda ,,Vyno klubo“ gėrimų ekspertas Petras Jarašūnas

BORDEAUX GRANDS CRUS CLASSÉS 1855 – PASAULIO VYNDARYSTĖS INOVACIJŲ CENTRAS

Su Peer Pfeiffer
Degustacija Anglų k.

Modernusis Vokiškas Rislingas (Riesling)

Degustacija su Markus Roll, Weingut Leitz vyninės vadovu
Degustacija Anglų k.

Portas: tradicijos ir stilių įvairovė

Degustaciją veda Liudas Remeika, UAB Vino divino portugališki vynai

Sūrio ir vyno duetas: kelionė po Europą

Degustaciją veda Say Cheese sūrio ekspertas Vytautas Vaga ir Vyno klubo gėrimų ekspertas Petras Jarašūnas

Čekijos Respublika – atrasti vyndarystės regionus

Degustaciją veda kompanijos ,,Blanc de Blanc“ vyr. someljė Aleš Pokorný
Degustacija Anglų k.